Huisvesting 
EPAC treedt op als betrouwbaar en onafhankelijk partner van gebruikers in de vastgoedmarkt. Onze cliënten vinden in EPAC een (des)kundig partner voor hun commerciele en/of stategische vastgoedvraagstukken zoals het heronderhandelen van de huurovereenkomst, huren en kopen van vastgoed, consilideren en/of afstoten van locaties, beoordelen huidige huurovereenkomst, bepalen huisvestingstrategie, hold - sell analyse, etc.

Strategie en consultancy
EPAC adviseert beleggers in vastgoed bij het oplossen van vastgoedvraagstukken, bijvoorbeeld in de rol van consultant, sparrings partner of interim manager. Opdrachtgevers maken onder andere gebruik van de kennis en kunde van EPAC om de kwaliteiten en risico's van hun objecten of vastgoedportefeuille in kaart te brengen. Hiervoor heeft EPAC inmiddels diverse (management en forecasting) tools ontwikkeld. Ook wordt EPAC -als onafhankelijk partner- regelmatig ingeschakeld voor het geven van een second opinion op waarderingen, vastgoed beslissingen, etc.

Transactie management 
EPAC initieert en realiseert aan en verkoop transacties van objecten en portefeuilles. Vanaf de start van de onderneming in 2004 heeft EPAC ruim € 2,5 miljard aan aan- of verkooptransacties gerealiseerd.

Asset Management 
EPAC exploiteert namens derden vastgoed alsof EPAC zelf de eigenaar is. De visie van EPAC ten aanzien van het management spits zich toe op het “ondernemen” met vastgoed. Om het maximale uit een portefeuille te halen werkt EPAC proactief met, voor en in dienst van een portefeuille en de huurders. Hierbij maakt EPAC gebruik van door haar ontwikkelde management en forecasting tools.